Trend Gossip: palarii

Nu mai suporti sa te bata soarele in cap? Solutia cea mai simpla e sa-l acoperi cu ceva, dar nu chiar cu orice. Adica, un coif din ziare nu este chiar cool si nici sepcile primite pe la promotii nu dau prea bine, mai ales daca sunt de la vreun partid politic. 

Asa ca iata cateva palarii cool cu care sigur nu o sa va faceti de ras.

Palarie


La H2O puteti gasi cateva cateva modele de la Volcom. Cel din imagine se numeste Barley si costa 144 lei. Este perfect pentru zilele insorite in care va imbracati in alb, negru si gri.     

Palarie Tot la H2O mai gasiti tot de la Volcom si modelul Don Segundo pe care trebuie sa-l aveti mai ales daca sunteti fan Don Segundo. Pretul este de 124 lei si merge s-o purtati si cu outfit-uri mai colorate.    
Palarie Daca aveti chef de ceva mai cu miros de vintage, noi va sugeram sapca din fetru de pe Neo Vintage Shop. Asta daca nu aveti deja una prin casa ramasa de la vreun bunic sau unchi mai in varsta. Oricum, daca o asortati cum trebuie toti prietenii va vor intreba de ea si costa numai 40 de lei.    

Palarie Aveti dreptate, si Justin poarta palarii si nu ii sta rau deloc. Deci, daca sunteti fan si vreti sa ii imitati un pic stilul incercati unul dintre modelele de la The City Shop, chiar daca sunt ceva mai scumpe. Modelul din imagine se numeste Sherman si costa 209 lei.

Incercati sa treceti si pe la Raionul 6 pentru a vedea ce palarii au.
Cititi si pe Metropotam unde gasiti palarii pentru fete si despre un magazin cu palarii cool.
Tot pe Metropotam mai cititi si ce fel de palarii sunt la moda
Rating (click pentru a vota) 80.0%
 

Ultimele articole