Uncool: CrocsCrocks Probabil va ganditi ca porcariile astea din cauciuc nu ar avea ever nici cea mai mica sansa de a ameninta in vreun fel moda urbana. Asta pentru ca locul lor este la tara, in picioarele taranilor, pentru ca acolo sunt balti, iar sabotii astia cu un logo care parca ia la misto crocodilul Lacoste, sunt ca niste cizme de cauziuc decapitate, numai bune de purtat prin noroaie. Iar aspectul de unica folosinta este un statement in ceea ce priveste moda si nivelul de stil al purtatorului.

Bush Ca sa va dati seama cat de uncool sunt, nu trebuie decat sa va uitati cine ii poarta cu mandrie si cu sosete: Bush, taranul pur sange, cocalarul sef care i-a inspirat pe toti cocalarii din lume, idolul lui Vanghelie si al lui EBA, care le-a demonstrat tuturor incultilor ca nu trebuie sa ai nimic in cap ca sa intri in politica, in afara de tupeu si nesimtire.

Adevarul e ca nici daca i-ar fi purtat Obama sabotii Crocs nu ar fi fost cool, atat de varza sunt. Motivele nu tin doar de domeniul esteticului, desi, nici daca te-ar face sa levitezi, asemenea oribilitati nu ar merita purtate.

Ganditi-va doar ca sunt din plastic, iar picioarele transpira mai ales vara si mai ales in plastic. Si ce mai stim noi despre plastic? Ca e bine sa iti feresti pielea pe cat posibil de contactul indelungat cu el, pentru ca iti da tot felul de boli, de la exczeme pana la cancer. 

Nu suntem singurii care ii urasc, mai vedeti aici si aici, iar daca vreti sa fiti tradatori si sa defilati prin oras sub privirile noastre pline dezgust, gasiti oferte si noutati pe site-ul oficial Crocs.
Rating (click pentru a vota) 80.0%
 

Ultimele articole