Campionii sectorului 1 la sport

Din comunicatul de presa:
"A IX-a editţie a Cupei 1, competitia scolara sportiva initiata de Primăria Sectorului 1, a stabilit si anul acesta cele mai bune scoli generale si licee la sport. Cei mai buni sportivi din sectorul 1 al capitalei vor fi premiati luni, 24 mai, in cadrul unei ceremonii la care vor fi prezente mari personalitati din lumea sportului.

Cupa 1 este o competitie cu traditie in Bucuresti, iar anul acesta a adunat peste 2000 de participanti, din 54 de scoli generale si licee, mai exact din 77% dintre institutiile din sectorul 1. In fiecare an, Cupa 1 reuseste sa mobilizeze din ce in ce mai multi elevi ce se inscriu la cele sase probe.

Multi dintre campionii din 2009 si-au pastrat titlul si la editia actuala. Acesta este cazul castigatorilor de gimnaziu de la baschet fete si baschet baieti, echipele Scolii nr. 179, de la volei, echipa scolii nr. 7, si de la handbal fete, Scoala nr. 181.

1 2

De asemenea, campionii de anul trecut de la liceu sunt aceiasi la baschet baieti, fotbal si volei, adica Liceul Ion Neculce, Colegiul Tehnic de Aeronautica Henri Coanda si respectiv Colegiul Economic Virgil Madgearu. Tot pe locul I s-au clasat si in 2010 inotatoarea Maria Adela Constantin (Colegiul National I. L. Caragiale) si atletii Razvan Cirstea (Colegiul Economic Virgil Madgearu), Isabela Nicolescu (Liceul Jean Monnet), Andrei Ambrono (Scoala nr. 45) si Andreea Dragan (Scoala nr. 179).

Gala de Premiere a Cupei 1 va avea loc luni, 24 mai, la Hotelul Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom. Incepand cu ora 11.00, vor fi premiati elevii de gimnaziu, urmand ca la ora 18.00 sa fie premiati si elevii de liceu. Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, va fi prezent pentru a felicita cei aproape 400 de castigatori. De asemenea, vor mai fi alaturi de tinerii sportivi campioana mondiala la atletism Gabriela Szabo si alte mari personalitati ale lumii sportului. Gazdele evenimentului vor fi Adi Mihaila (Radio Zu), in prima parte a zilei, iar in a doua parte a zilei Cabral Ibacka si Geanina Corondan. In plus, la eveniment va fi premiata si Miss Cupa 1, ce urmeaza a fi stabilita pe site-ul competitiei, in urma voturilor publicului."

Mai multe informatii despre competiţie puteti afla pe siteul Cupa 1.

Rating (click pentru a vota) 0.0%
 

Ultimele articole