10 animatii de vazut in 2009

Anul acesta avem un numar record de animatii. Unele dintre ele sunt mai bune, altele nu, ce conteaza este ca avem de unde alege. Ca sa iti simplificam search-ul, am facut un listing. Asadar:Iceage-1.jpg
Nine-1.jpg
1. Waltz With Bashir - Un documentar animat despre un regizor israelian si razboiul din Liban. Desi s-a lansat pe 25 decembrie 2008, il punem in lista pentru ca e must see.

2. Coraline - Lansat pe 6 februarie, dar extrem de tare, poate fi comparat chiar cu 9 al lui Burton si trebuie bifat in lista de animatii pe 2009.  

3. Monsters vs. Aliens - A aparut pe 13 martie. Contine glumite haioase, animatia nu pare sa destul de reusita, dar ne-a placut mai mult pentru ca este o continuare la Monsters Inc.

4. Battle for Terra - O animatie destul de previzibila ce apare chiar de 1 mai.

5. UP - Apare pe 29 mai si este facut de Pixar, cee ce inseamna ca are potential. Ciresica de pe tort este ca are baloane, batranei senili si copii supraponderali, toate astea azvarlite in acelasi cazan.

topCaroline-1.jpg
6. Ice Age, Dawn of the Dinosaurs - Finally! Apare pe 4 iulie :D

7. 9 - Desi acesta animatie apare, in mod previzibil, pe 9 septembrie, nu trebuie ratata. Este facuta de Tim Burton, trailerul este destul de tare, iar povestea pare interesanta. Singurul no-no este vocea lui Frodo in rolul principal.

8. Cloudy With a Chance of Meatballs (18 septembrie) - Un desen delicios de la Columbia Pictures si Sony Pictures Animation.

9. Astro Boy (23 octombrie) - Astro imbracat? Total fail. Sau cel putin asa am dedus noi din trailer.

10. Planet 51 - Un alt film despre si cu extraterestri in mediul lor natural, programat pentru lansare pe 20 noiembrie.

Mai mult info despre animatiile din 2009 gasesti aici.
Rating (click pentru a vota) 70.0%
 

Ultimele articole