Trailer: Where the Wild Things Are

De fiecare data cand vad trailerul asta mi se face pielea de gaina. Pare un film plin de fantezie, cu o poveste frumoasa si care la sfarsit umbla sa gadile glandele lacrimogene. Filmul este facut dupa cartea cu ilustratii pentru copii a lui Maurice Sendak, dar nu i se poate spune chiar o ecranizare, deoarece carte are in jur de doar zece propozitii, iar filmul vreo doua ore.
 
Where the Wild Things Are este un film pentru copii de toate varstele. Pe scurt, povestea suna cam asa: Max (Max Records), un baietel neastamparat, este pedepsit si trimis in camera lui pentru ca i-a raspuns obraznic mamei (Catherine Keener). In camera, pentru a nu se plictisi Max isi inventeaza o lume imaginara a Lucrurilor Salbatice si o serie de prieteni imaginari, iar in scurt timp va fi proclamat regele Lucrurilor Salbatice. Este o aventura pe care orice baietel si-ar dori sa o traiasca, insa Max isi da seama ca nu poate ramane aici pentru totdeauna din cauza dorului de casa. 

Este un film pe care nu trebuie sa-l ratati din mai multe motive: regizorul este Spike Jonez, cel care a regizat si Being John Malkovich, la scenariu a lucrat scriitorul Dave Eggers, iar efectele speciale arata incredibil.  

Pe marile ecrane in Romania din 11 Decembrie 2009.

Rating (click pentru a vota) 80.0%
 

Ultimele articole