Un blog pe saptamana: Ariel

Ariel nu mai e copilul ala timid si tacut... si asta din cauza blogului.

Ariel-1.jpg Ariel, castigatorul primului concurs Urban Bite are si un blog destul de interesant, pe care scrie zilnic sau cel putin atunci cand are ceva interesant de spus. Blogul Micii Sirene lui a luat nastere in 2006, deci Ariel poate fi numit unul dintre taticii blogging-ului romanesc, ceea ce e mare lucru pentru un tip de 18 ani.

Ce ne-a amuzat pe noi a fost faptul ca Ariel nici nu stia ce-i ala un blog, asa ca pentru cateva luni l-a numit site, pana cand si-a dat sema cu ce sa mananca.

In momentul de fata blogul nu il mai domina, chiar daca i-au dat batai de cap la inceput. Ariel se declara satisfacut ca poate sta cateva zile fara sa scrie pe blog.Ariel-2.jpg

Blogul chiar i-a schimbat viata - l-a ajutat sa se maturizeze si mai ales sa se cunoasca pe sine. E chiar si o sursa de venit minora, dar destul de usor de capatat. Ba cu ajutorul lui a ajuns si in presa, la radio si la TV.

Blogul lui este cel mai bun prieten virtual, ce te poate ajuta la bine si la rau. E un tip ce va lupta pentru el si va trai tot ce ii cere stapanul sa traiasca. Dar daca ar fi sa-l umanizeze, Ariel l-ar descrie ca pe un tip de 2 m, cu ceafa groasa, ce pare dur la prima vedere, dar, de fapt, este extrem de tacut, ganditor si mamos... Desigur, Ariel fiind mama lui.
Rating (click pentru a vota) 75.71%
 

Ultimele articole