De citit: Zodia indragostitilor

Zodia indragostitilor este o carte pe care poti sa o citesti fie de la inceput, fie de la sfarsit, asta pentru ca romanul este impartit in doua: o parte este povestea lui Alice, cealalta este povestea lui Carlo, iar mijlocul carti reprezinta si intalnirea celor doi.

Zodia indragostitilor

Povestea lui Alice si Carlo este una tipica pentru varsta de 18 ani. Cei doi sunt in aceeasi la liceu si in aceeasi clasa. Se plac, dar de la distanta, si amandoi sunt implicati in alte relatii. E clar inca de la bun inceput ca cei doi vor descoperi ca relatiile lor actuale nu sunt ceea ce-si doresc, insa ele ii ajuta sa se descopere pe sine si sa-si dea seama ca isi doresc sa fie impreuna.

O carte cu liceeni, pentru liceeni si cu versiuni pentru ambii membri ai cuplului - fiecare avand un inceput separat, colorat diferit si asezat invers decat cealalta.

Zodia indragostitilor este o carte plina de dialoguri vii si amuzante, iar pasajele care par scoase din jurnalele celor doi protagonisti va ajuta sa intelegeti mai bine ce se intampla in mintea unui adolescent cand se indragosteste.

Giulia Carcasim, Zodia indragostitilor, traducere din limba italiana de Elena Nicolae, Editura Humanitas Fiction, Colectia "Cocktail/seria 15, 16, 17, 18", 316 pagini
Rating (click pentru a vota) 80.0%
 

Ultimele articole