The Crystal Method @ Tuborg Green Fest

The Crystal Method Aseara a inceput Tuborg Green Fest si prima zi i-a adus pe scena pe: Sensor, Suie Paparude, The Crystal Method si Chicane. Dupa Sensor nu prea ne omoram, iar pe cei de la Suie i-am vazut de nenumarate ori, asa ca am picat exact cand au inceput sa bage cei care ne interesau cel mai mult: The Crystal Method.

In parcul Izvor era un haos de nedescris, cam scary la inceput, dar dupa ce te obisnuiai devenea chiar placut. Neplacut a fost praful care ne-a intrat peste tot si berea destul de scumpa.    

The Crystal Method Dar sa privim partea buna a acestor neplaceri, praful a facut ca jocul de lumini sa fie si mai spectaculos, iar berea scumpa a facut ca lumea sa nu se imbete prea tare (oare?).

The Crystal Method au fost foarte tari, asa cum ne si asteptam sa fie. Pe langa faptul ca americanii au rupt multimea in doua cu beaturi grele de breakbeat, jocul de lasere a completat show-ul cum nu se putea mai bine.

Publicul a reactionat foarte ok, a dansat pe toata durata concertului si chiar ar mai fi vrut sa-i mai tina pe americani pe scena, unde acestia pareau sa se simta foarte bine, la sfarsit fluturand steagul Romaniei (cum o sa vedeti intr-una din pozele de mai jos).

Chicane au fost slabuti, sau cel putin asa ni s-au parut dupa doza de hard beats primita de la americani. Asa ca ne-am pierdut prin multime am baut tot felul de beri si ne-am trezit acasa cu tatuaje... din fericire nu permanente :) 

The Crystal Method The Crystal Method
The Crystal Method The Crystal Method
The Crystal Method The Crystal Method
The Crystal Method The Crystal Method


Site-ul oficial The Crystal Method
The Crystal Method pe Wikipedia
The Crystal Method pe Myspace
Rating (click pentru a vota) 100.0%
 

Ultimele articole