Those Dancing Days @ Control, 2 octombrie

poster

Pe 2 octombrie clubul Control implineste 1 an (La multi ani!!!), un an de concerte indie de cea mai buna calitate si de party-uri alternative.    

In acest an au trecut prin Control trupe legendare ale muzicii alternative precum Blurt si Legendary Pink Dots. Pe de alta parte, in Control au venit unele dintre cele mai interesante trupe ale noului val indie precum Prinzhorn Dance School, We Have Band, Post War Years, Rainbow Arabia sau Handsome Furs.

Pentru a sarbatori cele 365 de zile de dans si zbenguiala in Control a fost invitata trupa suedeza indie pop Those Dancing Days.


"Trupa, exclusiv feminina, s-a format in 2005, intr-o suburbie a Stockholm-ului, cand cele 5 componente inca erau la liceu. Numele trupei face referire la piesa “Dancing Days” a celor de la Led Zeppelin. Datorita pieselor indie pop extrem de “contagioase” si a versurilor interesante trupa a facut inca de la inceput valuri printre cunoscatorii genului din Suedia, iar in 2007 a trecut granita, aparand ca "Artist of the day" pe Spin.com."


In deschidere vor canta The Mono Jacks si Blister Blue. Warm-up-ul concertului va fi asigurat de Spatialu' iar after-party-ul de Rock DJ.

Evenimentul incepe la ora 21:00. Biletele costa 30 lei in cazul cumpararii in avans, online de pe Ticketpoint.ro sau din reteaua Diverta si de la club, si 40 lei la intrare, in seara evenimentului.
Rating (click pentru a vota) 20.0%
 

Ultimele articole