Concursul Byron Rock your High School si-a desemnat finalistii

Competitia Byron Rock your High School se apropie de final. Juriul compus din membrii trupei byron a desemnat cele 6 trupe finaliste, care se vor intrece pe 22 noiembrie in El  Grande Comandante. In concurs s-au inscris 24 de trupe din toata tara.

Castigatorii vor concerta alaturi de byron, in cadrul evenimentului aniversar byron de 3 ani, din data de 30 noiembrie, din Club Fabrica si vor primi un voucher in valoare de 5000 de RON de la Guitar Shop.

byron

Juriul format din membrii trupei byron si producatorul muzical Victor Panfilov (Real Sound and Video Studio) a desemnat cele 6 trupe care intra in competita finala. Marea surpriza a fost faptul ca s-au inscris trupe din toata tara. Printre finaliste se afla 4 trupe din provincie si 2 din Bucuresti. Sustinatorii acestora sunt asteptati sa le fie alaturi in El Grande Comandante, incepand cu orele 16.00. Intrarea la concurs va fi 5 lei pentru cei care detin carnet de elev si 10 lei pentru ceilalti. Fiecare trupa va canta 20 de minute, cu 20 de minute pauza intre concerte. Competitia va fi urmata de un concert byron si de anuntarea trupei castigatoare.

Aceasta va avea ocazia de a concerta alaturi de baietii de la byron in cadrul concertului aniversar de 3 ani, care se va desfasura pe 30 noiembrie in Club Fabrica. Premiul consta intr-un voucher in valoare de 5 000 de RON pentru achizitia de instrumente muzicale si este oferit de catre Guitar Shop.

Magazinul RULEZ va acorda premiul publicului. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe blogul www.byronrockyourhighschool.wordpress.com. Concursul se afla la prima editie, iar membrii trupei spera sa devina o traditie in peisajul muzical romanesc.

Trupele finaliste sunt: Akantyss din Galati, Emaleth din Timisoara, F.A.M din Bistrita si Intorsatura Buzaului, Pipes si Sophisticated Lemons din Bucuresti, Silver Proof din Targul Secuiesc.

"Initiativa noastra ofera o sansa trupelor de liceu realmente valoroase. Poate ca printre finalistii nostri se afla viitorii Radiohead. Poate ca peste ani noi vom canta in deschiderea concertelor lor. Vrem sa stabilim un liant intre generatiile de muzicieni din Romania intr-o maniera neconventionala si prieteneasca", a declarat Dan Byron, solistul trupei byron.

Mai multe informatii despre trupa byron la: http://www.byronmusic.ro si www.myspace.com/byronmusicspace
Site-ul oficial al concursului: www.byronrockyourhighschool.wordpress.com.
Site oficial al trupei byron: http://www.byronmusic.ro
Rating (click pentru a vota) 0.0%
 

Ultimele articole