Castiga-l pe Boxer [INCHIS]

Astazi se implinesc 40 de ani de la aselenizare, iar Urban Bite sarbatoreste Space Day, asa ca ne-am gandit la un concurs de creativitate.

Boxer Daca noi nu vom ajunge niciodata pe Luna, cel putin fizic, putem incerca intotdeauna sa ajungem acolo prin puterea imaginatiei. Spune-ne care-ar fi fost cuvintele daca-i fi pasit pe Luna in locul lui Neil Armstrong.

El a spus urmatoarele: That's one small step for man, one giant leap for mankind. Tu ce ai fi spus?
Lasa-ne replica ta intr-un comentariu (ex: "We can't stop here, this is bat country!") si cea care ne place cel mai mult il va castiga pe Boxer (o jucarie prin USB).

Nu trebuie sa fii spiritual, ci doar natural. Nu trebuie sa fie neaparat creatie proprie, poti imprumuta replici ale unor personaje celebre (poti chiar sa te inspiri din Bite of the Day).

Poti pune mai multe replici, dar nu exagera. Ai timp de gandire destul, pentru ca deadline-ul este pana pe 26 iulie, ora 12:00.

Multumim foarte mult pentru participare, a fost foarte fun, multe dintre replici sunt foarte reusite si amuzante, ceea ce ne face munca destul de grea :)
Castigatorul va fi anuntat in cursul zilei de maine, asa ca stati cu ochii pe noi! 


Castigatorul este Narcis Corvette cu: "pfoai, tre sa-mi fac poze pentru hi5" :)

Felicitari! Sa-ti faci poze pentru hi5 si cu Boxer :)

Au fost mai multe replici care ne-au placut, din pacate avem doar un premiu de dat, dar stati cu ochii pe noi, pentru ca o sa mai avem concursuri foarte curand.

Rating (click pentru a vota) 76.0%
 

Ultimele articole