Da din gura si afla cat dai din picioare!

discoveryAi mereu ceva de comentat? Pe Urban Bite comentariile iti pot aduce unul dintre cele 50 de pedometre si doua iPod-uri puse la bataie de Discovery.

Incepand de azi, in fiecare zi, la ora 23:55, vom anunta pe Urban Bite cele 5 numere norocoase ale zilei. Incepand cu ora 24, incepem sa numaram comentariile de pe site. Daca numarul comentariului tau (din totalul comentariilor pe ziua respectiva, nu pe un singur articol, ci pe tot site-ul) coincide cu unul dintre cele 5 numere norocoase ale zilei, ai castigat un pedometru (click ca sa vezi ce e un pedometru).

Concursul va dura zece zile, intre 18 si 28 iunie. La sfarsitul acestei perioade, toti comentatorii, castigatori sau nu de pedometre, intra in tragerea la sorti pentru cele doua iPod-uri Nano, de 4 G.

pedometruCe ar mai trebui sa stii:

1. Vor fi numarate doar comentariile cu adresa de e-mail valida, de la care sa se raspunda in maxim 24 de ore de la anuntarea castigatorilor. Daca adresa de e-mail nu este valida, atunci chiar daca va fi vorba de un comentariu ce poarta "numarul norocos", acesta nu va fi luat in considerare, iar premiul se va reporta.

2. Pentru identificarea unui participant vom lua in considerare combinatia de id/nick si adresa de e-mail. Prin urmare, poate ar fi intelept sa le pastrati pe toata durata concursului.

3. Comentariile trebuie sa fie la obiect, adica trebuie sa aiba legatura cu subiectul articolului in subsolul caruia sunt postate. Astfel, comentariile care contin referiri la rude si la parti ale anatomiei umane, niciun alt text in afara de un link, expresii din limba martiana (cum ar fi bhefjefejnjkenejkvn) nu vor fi luate in considerare. Nici aprecierile la starea vremii sau orice alt comentariu care nu este pe subiectul articolului.

4. Pentru a preveni potentialele incercari de fraudare a concursului, intr-o singura zi nu vor fi luate in considerare decat primele 5 comentarii ale fiecarui participant la concurs. Nu ne deranjeaza daca se posteaza mai multe comentarii, dar nu le vom lua in considerare decat pe primele 5.

5. Nu ne deranjeaza daca vrei sa participe toata familia. Sau vecinii. Si toti prietenii. Si impartiti toti acelasi calculator. Insa nu ne plac deloc tentativele de frauda. De aceea, ne rezervam dreptul de a descalifica acei concurenti care, din punctul nostru de vedere, desfasura activitati suspicioase.

Aici vei gasi numerele norocoase si castigatorii fiecarei zile
Rating (click pentru a vota) 86.95%
 

Ultimele articole